Selecteer een pagina

Huiskamer yoga voor mensen die graag, eens of meerdere keren in de week, zich willen ontspannen in een vertrouwelijke, huiselijke en rustgevende sfeer. Waarbij aandacht voor jezelf, thuiskomen in je lichaam, ontspannen en misschien ook wel je stijfheid enigszins verbeteren een van de vele voordelen is. Leo Lambers is een ervaren yoga docent die zich gespecialiseerd heeft in chakra psychologie, adem, yoga voor ouderen en yoga in bedrijven. Hij is tevens psycho sociaal werker (coaching en counseling), systemisch therapeut en bekend met familie- trauma- en levensintegratie opstellingen. .

Het is mijn hobby om mensen bewust te maken van de invloed die jezelf hebt op het gezond maken en houden van je eigen lichaam en geest.

Het is voor iedereen, ook voor diegenen die weinig tot geen ervaring heeft met yoga en graag wil kennismaken met deze vorm van beweging en ontspanning.

Bij Hatha-Yogadocent Leo Lambers maak je kennis met verschillende yogahoudingen, ademhalings- en ontspanningstechnieken. Ook is er ruimte voor persoonlijke begeleiding en gesprekken. Je hoeft er niet lenig voor te zijn, iedereen kan meedoen!

By the way: Tijd vindt ik onbelangrijk. In principe duren de lessen 1 uur. Maar als het zo uitkomt maak ik ook indien dat nodig is meer tijd vrij voor jouw proces.