Selecteer een pagina

Deze avond-opstellingen zijn uitermate geschikt als je in een kleine groep jouw thema wilt opstellen. De groep bestaat uit minimaal 4 aanmeldingen met een opstelling en uit maximaal negen deelnemers. Je schrijft je in voor in principe alle avonden.

Op één van die avonden stel je jouw vraag op. Op de andere avonden sta je als representant voor de vraag van een andere deelnemer ter beschikking. Het representeren op plaatsen van een vreemd systeem levert vaak heldere inzichten en ervaringen op die soms net zo krachtig zijn als een eigen opstelling. Je kunt als vraagsteller/representant of alleen als representant deelnemen.

Mijn werkwijze is gebaseerd op de filosofische theorie van Bert Hellinger en op de wetenschappelijke inzichten van professor dr. Franz Ruppert. In de praktijk betekent dat zowel met familie opstellingen alsook met opstellingen van ‘Het Verlangen’  IOPT (identiteit orienteerde psycotrauma theorie en therapie), wordt gewerkt. Dit om de vraagsteller zo optimaal mogelijk van dienst te zijn.

De data zijn:

1e avond: woensdag 28 september,
2e avond: woensdag 12 oktober,
3e avond: woensdag 2 november,
4e avond: woensdag 16 november,
5e avond: woensdag 30 november,
6e avond: woensdag 14 december,
7e avond: woensdag 28 december.

Tijden: Inloop vanaf 19.00 uur. Begin 19.30 uur. Einde 22.00 uur.

Investering:
Vraagsteller (thema/issue opstelling) / representant: 130 euro voor alle bijeenkomsten.
Deelname als representant of belangstellende zonder eigen vraag: 65,- euro voor alle 7 avonden.
Bel me 06 12592652 als je vragen of twijfel hebt. Het gesprek is vrijblijvend.