Selecteer een pagina

Het werken met groepen heeft het grote voordeel dat je meerdere mensen gelijktijdig als representant/resonantiepersoon in de ruimte kunt neerzetten. Je nodigt de verschillende personen uit die bij jouw thema/issue of verlangen passen. Samen representeren zij jouw innerlijke dynamiek, je systeem van herkomst of waarin je bijvoorbeeld werkzaam bent. Je wordt gewaar welke verscholen mogelijkheden er in je zijn, welke belemmeringen aanwezig zijn en welke delen wachten op een ontmoeting met jou.

Na een korte inleiding op mijn manier van werken worden er twee of drie opstellingen gedaan. Wie een eigen systemisch proces kunnen doen, bepalen we ter plekke door middel van loting. Je bent vrij om mee te loten, of als representant  mee te doen, of alleen als waarnemend deelnemer aanwezig te zijn zonder dat je actief meedoet in het interactieve proces. Er is veel belangstelling voor deze avonden, het aantal plaatsen is beperkt, daarom is het nodig om je van tevoren aan te melden.

De data zijn; klik hier naar de agenda

Bijdrage: klik hier naar tarieven

Meedoen?
Er is veel belangstelling voor deze avonden, het aantal plaatsen is beperkt, daarom is het nodig om je van tevoren aan te melden.

Meld je aan via uilenspiegel8@hotmail.com of bel Leo 0612592652 of verzend hieronder uw reactie .