Op 4 zondagochtenden en 7 woensdagavonden kunt u uw issues/thema’s verkennen. Werken aan uw persoonlijke ontwikkeling. En bewust worden van dat wat nog gezien mag worden. Proeven en werken met de diverse vormen van systemisch werk.
De meeste bekende opstellingen vorm zijn familie-opstellingen waarbij de patronen en dynamieken van het familiesysteem door de generaties heen worden doorgegeven.
Prof. Franz Ruppert heeft de methode aangepast met trauma opstellingen (meergenerationele psychotraumatologie) d.m.v. Opstellingen van ‘Het Verlangen’.
Wilfried Nellis heeft een bewustzijnsmodel ontwikkeld, hierin legt hij het fundament voor het levens-integratie-proces (LIP).
Waar met familie-opstellingen de werking van de liefde en de ziel in al haar facetten kunt gaan voelen, en met trauma opstellingen, een wetenschappelijke benadering dat de splitsing van de psyché een natuurlijk proces is om te kunnen overleven, wordt het mogelijk uitgebreid zelf onderzoek te doen. Met de L.I.P. opstellingen nodigen we je uit om met een open hart te verbinden met de huidige werkelijkheid (in het nu). Zodat de nieuwe realiteit die op ons af komt kunnen aanvaarden. Daarbij is het van belang dat de mens zich noch in de buitenwereld, noch in zijn binnenwereld, tot slachtoffer of dader maakt, maar een gezonde psychische ontwikkeling op gang brengt.
Groter dan wijzelf.
De systemische methode van werken is van grote waarde gebleken bij thema’s en problemen die te maken hebben met maskergedrag, burn-out, depressie, gebrek aan welbevinden, adoptiethema’s, verstrikkingen, symbiose en gedragsproblemen.