Selecteer een pagina

Wil jij ook helderheid en inzicht in een situatie of dilemma waar je al langer mee rondloopt?
Deze dag geeft jouw steun en richting over de kant die je op wil in jouw leven.
Op zaterdag 10 september 2022 organiseer ik, van 10.00 uur tot ± 16.00 uur , 4 opstellingen, in mijn huiskamer. Inloop vanaf 09.30 uur.
Voor slechts € 65,- krijg jij een opstelling van ± 1 uur. Een gratis kennismakingsgesprek vooraf en een nabespreking achteraf op een nader te bepalen datum. Ook representanten zijn van harte welkom. Kosten voor representanten of belangstellenden voor deze dag zijn € 15,-.
Zelf een lunchpakketje meenemen. Koffie/thee en wat lekkers gratis.
Bij deelname aan de hele dag, biedt ik aan alle deelnemers een individuele (vervolg) sessie aan van ± 1 1/2 uur voor maar € 50,-.

De magie van een Familie- of opstellingen van ‘Het Verlangen’.
Opstellingen of systemisch kijken naar vragen is een manier (fenomenologie) van waarnemen, kijken naar de wereld en wat zich daarin voordoet. Systemisch werk en opstellingen gaan over kijken naar de achterkant van de vraag of het probleem. Over verstrikkingen. En over de onzichtbare draden waarmee alles en iedereen verbonden is.

Door het opstellen van iemands (familie-organisatie-innerlijk) systeem kun je eventuele knelpunten en verstrikkingen tussen mensen herkennen, erkennen en wegnemen. In ieder systeem geldt dat iedereen erbij hoort en recht heeft op een plek, die bepaald wordt vanuit een bepaalde rangorde en er hoort balans te zijn in uitwisseling. Als de verhoudingen van deze uitgangspunten in een systeem verstoord raken ontstaan er bewegingen (of patronen) om het systeem (vaak onbewust) weer “goed” te maken.

Hoe jij iets goedmaakt voor het of jouw systeem herken je misschien in patronen als steeds in dezelfde valkuil stappen, niet lang bij dezelfde partner, of in dezelfde baan kunnen blijven, alles hebben en je toch niet gelukkig voelen, geen vertrouwelijkheid tussen jou en andere mensen, vaak strijd.

Het Verlangen
Precies ervaren hoe een opstelling werkt en wat het effect ervan kan zijn, doe je het best door aan een opstelling deel te nemen als vraagsteller maar ook als representant. Vaak doen we dat door een verlangen dat jij hebt en dat nog niet in vervulling is gegaan, te onderzoeken.

Ontdek hoe een opstelling werkt en welk effect het heeft. Het is vooral een hele praktische aangelegenheid. We gaan doen en ervaren. In de pauze en na de opstelling kun je natuurlijk je eigen vragen stellen.

Voor opgave vragen of deelname.
Leo Lambers
Rondeel 15, 5404PA te Uden
0612592652
Uilenspiegel8@hotmail.com
www.leolambers.nl