Selecteer een pagina

WORKSHOP REINCARNATIE / REGRESSIE

Deze workshop wordt gegeven door Inge de Heij

Zij werkt met de Reïncarnatie-regressiemethode van Jan Kleyn, waarbij je in contact wordt gebracht met je geleide gids. Jan Kleyn leefde van 1927-1998 en was een uitzonderlijk Paragnost en Regressietherapeut. Hij deed vele belangrijke ontdekkingen over gidsen, het leven na de dood en regressietherapie.

Jan Kleyn maakte in 1975 kennis met zijn gids Leila. Het begin van een lange relatie en samenwerking. Samen met Leila en zijn andere gidsen heeft Jan een zeer effectieve regressiemethode ontwikkeld. Jan wilde zijn praktijkervaring en kennis ook aan anderen doorgeven, zodat zijn werk en dat van zijn gids Leila in de toekomst voortgezet zou kunnen worden.

Als Inge met de regressie begin, breng ze de cliënt via een oefening tot ontspanning, zodat de linker hersenhelft, het denken, uitgeschakeld wordt. Inge werkt via het onderbewuste, de rechter hersenhelft. Zij brengt de cliënt eerst via het onderbewuste in contact met zijn of haar begeleider (gids). Je gaat terug naar het vorige leven waarin jullie elkaar hebben ontmoet.

We kijken wanneer en waar dat leven was en welke relatie er was tussen de persoon en zijn begeleider. Daarna brengt de gids de cliënt terug naar één vorig leven. Een ervaring die noodzakelijk is om inzicht te krijgen in de blokkades die meegenomen zijn naar dit leven.

Tijdens de regressie wordt de relatie met blokkades in dit huidige leven gelegd, zodat de cliënt inzicht krijgt en alles los kan laten.

De regressie duurt ongeveer anderhalf uur á twee uur.

Volgorde

Eerst komen we tot een duidelijke vraagstelling.

Dan wordt er uitgelegd hoe de sessie in elkaar steekt, o.a. :

  • ontspanningsgedeelte,
  • ontmoeting met je gids,
  • gezamenlijk leven met je gids ,
  • dan naar het leven dat i.v. staat met je vraag, afsluiting

Daarna wordt de sessie nagesproken. Inge heeft aantekeningen gemaakt.

Tips

Twijfel niet aan jezelf. Je maakt dit vrij bewust mee. Logica ontbreekt misschien voor je, maar maak je daarover geen zorgen. In de nabespreking komt alles aan de orde. Geef je er aan over.

In de stilte hoor je alles.

Leo Lambers